Contacten&Regels

Regels en voorwaarden voor het plaatsen van een advertentie in de rubriek : Contacten &Berichten op Marktspeurders

----Deze rubriek is er voor bedoeld om een casual contact te zoeken.

----Oftewel een realtie, een vriendschap, of nieuwe mensen leren kennen en ontmoeten.

----In deze rubriek mogen alleen website's geplaatst worden. Persoonlijke advertenties kunnen geplaatst worden op Hotmarktspeurders. Klik voor het plaasten van een persoonlijke advertentie hier !!

----In deze rubriek mogen er GEEN blote of sexy foto's worden geplaatst. De foto moet uniek en van jezelf zijn. Bij constatering van het niet aan de voorwaarden houden zal deze advertentie direct worden verwijderd. Dit gebeurd zonder waarschuwing en is niet meer te herstellen.

----In deze rubriek mogen er GEEN sexy of erotische getinte teksten bevatten. Dit geldt ook voor de titel van de advertentie. Bij constatering van het niet aan de voorwaarden houden zal deze advertentie direct worden verwijderd. Dit gebeurd zonder waarschuwing en is niet meer te herstellen.

----In deze rubriek mag er maar één unieke advertentie geplaatst worden. Bij constatering dat u meerdere advertenties plaatst in de rubriek Contacten&Berichten zal deze direct worden verwijderd. Dit gebeurd zonder waarschuwing en is niet meer te herstellen.

----Bent u zakelijk en wilt u meerdere advertenties plaatsen neem dan contact met ons op. Contact opnemen.

----Deze regels gelden voor alle subrubrieken van Contacten&Dating

----Om een advertentie te zetten moet je minstens 18 jaar en ouder zijn.

----Er mogen geen kinderen zichtbaar zijn op de foto's die u bij uw advertentie plaatst.

----Er mogen geen dieren zichtbaar zijn op de foto's die u bij uw advertentie plaatst.

----In de advertentie mogen geen telefoon-nummers en E-mail adressen geschreven worden.

---- Marktspeurders behoud zich het recht om advertentie die niet aan onze voorwaarden en regels voldoen zonder enige reden van waarschuwing en opgaaf te verwijderen. Bent u het daar niet mee eens dan kunt u via het contact formulier contact met ons opnemen.

----Marktspeurders is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor gevolg en schade die voorkomt uit contact & afspraken & kosten die via de rubrieken Contacten&Berichten en Erotiek ontstaan zijn. Wel kunt u dit kunt u via het contact formulier melden. Contact opnemen.